Lenkkeilykelit alkavat olla kohdillaan

Helteet ovat alkaneet väistyä ja eilen oli oikeasti nautinto käydä kävelemässä, kun ei hiki virrannut jo postilaatikon kohdalla. Alkumatkasta jopa vähän paleli, sen verran kova muutos oli lauantain +29°C tyvenen ja sunnuntain pohjoistuulella höystetyn +12°C välillä. Mutta se onkin juuri paras keli mielestäni lenkkeillä, kun alkumatkasta on vähän vilpoinen mutta reippaalla kävelyllä saa itsensä lämpimäksi.

Neljännellä kävelyviikolla tuli käveltyä helteestä huolimatta ennätystulos, 39,9km. Aika jännä, tuntui ettei jaksanut paljon yhtään mutta noista lyhyistä matkoistakin tuli aika yllättävä määrä kilometrejä. Jouduin tarkistuslaskemaan moneen kertaan muistiinpanoni, mutta kyllä ne täsmäsi. Merkitsen vielä kilometrit kahteen  paikkaan, toisen muistioon jossa on kilometrit ylhäällä tätä blogia varten ja sen lisäksi ruokapäiväkirjaan, jonne merkitsen kilometrien lisäksi myös käytetyn ajan ja millainen lenkki on kyseessä.

Eli ei se aina määrää se yksittäisen matkan pituus kaikkea. Keskiviikkona sitten mittaillaan miten heinäkuu meni kokonaisuudessaan.

1.7.2019 kävelyhaaste aloitettu
28.7.2019 mennessä kävelty yhteensä 144km/1000km

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Viidesosa haasteesta suoritettu

Lomalla on aikaa nauttia ulkoilusta

Aivan onneton kävelyviikko