Millaisia matkoja kävelen?

Kävelyhaastetta on nyt viikko takana. Ensimmäisen viikon, 1.7-7.7, kilometrisaldoksi tuli 35,4km, mitä pidän ihan hyvänä tuloksena. En ole asettanut mitään varsinaista tavoitetta, mutta pidän vuotta aika kohtuullisena aikana. 1000km vuodessa on noin 20km viikossa, joten siinä mielessä olen ottanut hyvän alun, mutta varmasti säiden, sairastelujen ja ihan vain elämän ja kyllästymisen vuoksi tulee viikkoja jolloin  kilometrejä kertyy huomattavasti  vähemmän.

Millaisia matkoja sitten olen kävellyt? Lyhyimmät lenkit ovat olleet vain 0,9km kun taas pisin yksittäinen kävely on ollut 7,2km. Keskimäärin päivässä olen kävellyt 5km. Joinain päivinä lenkkejä on siis tullut useita lyhyitä, joinain yksi pitempi. Useiden lenkkien syynä ovat koiramme, joita luonnollisestikin joutuu käyttämään monta kertaa päivässä ulkona. Kävelyjen lisäksi kausittain pyöräilen koirien kanssa ja mieheni huolehtii aikalailla puolet ulkoilutuksista mikä taas selittää joidenkin päivien kävelylenkkien määrän jäämisen yhteen.

Jotain pidempiä päiväretkiä olisi kiva tehdä ja niiltä varmasti löytyisi enemmän nähtävää ja kerrottavaa. Olenkin alkanut kartoittamaan lähialueiden ulkoilureittejä joissa voisi käydä tekemässä vaikka parinkin kymmenen kilometrin kierroksia eläimeen kaikkineen. Niiden kanssa joutuu kuitenkin odottamaan ilmojen viilenemistä, ainakin jos koirat on tarkoitus ottaa mukaan.

Kävelyhaaste aloitettu 1.7.2019
8.7.2018 mennessä kävelty 42,6km/1000km


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Viidesosa haasteesta suoritettu

Lomalla on aikaa nauttia ulkoilusta

Aivan onneton kävelyviikko