Tuhannen kilometrin tarina - tästä se kaikki alkaa


Olen aina pitänyt erilaisista haasteista ja kampanjoista. Ajattelin nyt aloitellessani seuraavaa, ensimmäistä isompaa haastetta vuosikausiin, yhdistää tähän myös nuoruuden unelmani kirjoittamisesta ja aloittaa blogin jossa seurataan haasteen etenemistä sekä omia mietteitä ja tuntemuksia matkan varrelta.

Haastoin itseni kävelemään tuhat kilometriä. Kyseessä ei siis ole mikään laajempi haaste mutta jos joku lukijoista innostuu osallistumaan, mielelläni kuulen muidenkin matkasta. Aikarajaa en ole asettanut haasteen suorittamiselle. Tuhannen kilometrin tavoitetta kerryttää vain lenkkeilemällä ja esimerkiksi työmatkoja kävellen kulkemalla kerätyt kilometrit, ei millään älykellolla lasketut sohvalta jääkaapille ja takaisin askeleet. Niillä tavoite täyttyisikin varmasti aika nopeaa.

Haasteen taustalla on patistaa itseäni liikkumaan enemmän ja toivon mukaan myös jättää tien varsille suurehko määrä kiloja jotka ovat mystisesti vyötärölleni kertyneet. Painon putoamista ja mahdollisia muita liikuntaharrastuksia käsitellään blogissa myöskin ja varmasti tämän isomman tavoitteen oheen tulee otettua pienempiä ja nopeammin suoritettavia kampanjoita. Aika näyttää millaiseksi blogi lopulta muotoutuu mutta pidetään punaisena lankana tämä tuhannen kilometrin haaste.

1.7.2019 haaste aloitettu, kävelty 7,2km/1000km

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Viidesosa haasteesta suoritettu

Lomalla on aikaa nauttia ulkoilusta

Aivan onneton kävelyviikko