Kuukausikatsaus, elokuu -19

Toinen kävelyhaaste kuukausi takana. Elokuu on mennyt ihan kivasti, sateista huolimatta. Tämän kuun aikana olen huomannut että käveleminen on helpottunut entisestään ja jos ennen peruskävelyt koirien kanssa olivat parin kilometrin luokkaa ja pitkät lenkit 5km, niin nykyään ne peruslenkit on sen 4-5km ja pitkät lenkit lähentelee kymmentä. Tässä kuussa pyöräily ja jooga ovat jääneet lähes kokonaan välistä, mutta käveltyä on tullut ihan suunnitelmien mukaan

Ruokavalion suhteen on menty samalla linjalla kuin heinäkuussakin. Mikään ei ole kiellettyä mutta painotetaan paljon kasviksia. Tässä kuussa on tullut syötyä yllättävän paljon kala- ja kasvisruokia. Ei mitenkään tarkoituksella lihaa vältellen vaan liha ei vain ole maistunut. On tainnut joka päivä olla ainakin toinen lämmin ateria kalaa tai kasvista. Herkku päiviä on ollut koko kuussa kolme eikä mielitekoja ole ollut. Ehkä sokeristakin voi vierottautua vaikka luulin sen olevan mahdotonta minun kohdallani.

Elokuulle olin asettanut tavoitteita, joihin onnistuinkin pääsemään.
Tavoitteet olivat:
- kävelyä 150km
- 10km kävely merenrantaan
- 10km kävely metsässä
- painoa pois 2kg
- vyötärö alle 100cm

Mitat ovat elokuun aikana muuttuneet seuraavasti:

- Painon muutos elokuussa  -4kg
  Painon muutos yhteensä    -6,8kg     

- Vyötärömitan muutos elokuussa -4cm
  Vyötärö kaventunut yhteensä      -9cm

- BMI on muuttunut elokuussa 34 --> 32,5
  Muutos yhteensä 35,1--> 32,5

Painon muutos on kyllä isoin yllätys. En uskonut että on edes mahdollista pudottaa noin paljon kuun aikana ilman mitään pussikeittokuuria tai  ylipäätään jotain kitudieettiä.

1.7.2019 Kävelyhaaste aloitettu
31.8.2019 mennessä kävelty 311,4km/1000km
Elokuussa kävelty 158,7km/150km


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Viidesosa haasteesta suoritettu

Lomalla on aikaa nauttia ulkoilusta

Aivan onneton kävelyviikko